Om Bikesupport

Om Jan Hartvig & Bikesupport


Tillverkad och uppvuxen i en liten håla som heter Oxie utanför Malmö. Det var där allt började för mig, allting med motorer var av intresse men mopeder och motorcyklar  ligger mycket varmare om hjärtat än bilar. 

Bikesupport startades efter att jag lämnat MC-Huset i Malmö dec 2011,. webbshoppen öppnades och ett jobb på bilpartner var ett måste för att leva. Drömmen om att ha en helt egen Mc butik i Malmö var på gång.

Jan Hartvig


Född 1973 i Malmö Sverige

Tidigare arbete


En liten historia om mig och min väg.

Motorintresset ligger i blodet, Min far har kört motorcykel så länge jag mins, fått höra att han haft en nimbus med sidovagn. kanske skall jaga fatt på några bilder på den

Motorintresse ligger som sagt i blodet, min storebror driver gokartcity i Malmö och Helsingborg så man har fått hjälpa till några gånger i Malmö när det behövdes.

Att börja jobba med Gokart gjorde det inte bättre, I Lopckarop utanför Malmö fanns en gokartbana i ett gammalt grustag med höga vallar. idagär vallarna borta och banan har växt.

2000 hamnade jag på MC-Huset i Malmö Ab började som reservdelsman, för att sedan börja på försäljning av fordon och administrationen. och sedan till verkstaden med ett kort stopp på 2 år .

1996-1997 spenderade jag min tid på en bensinmack

På Föreande Bil så mötte jag första gången på BMW Motorrad och fann tjusningen i boxormotorn.