Hem » Katalog » Verkstad
Verkstad
Service
Din motorcykel behöver service årligen så att du kan köra säkert. Med 20 års erfarenhet av service och reparationer av motorcyklar och bilar har jag tagit om hand om många motrocyklar genom åren. Kundnöjdhet och din säkerhet på vägarna är en viktig priotering för mig.
Jag jobbar endast med de Japanska märkena och BMW som har varit mitt special område sedan 2005 då BMW satsade på nya modeller.Men om du har Harley eller en Ducati så skall du vända dig till de som kan dessa motorcyklarna, dessa skruvar jag ej på. Du hittar dessa till vänster i menyn.
Delar
Jag använder delar från marknadens största tillverkare av slitdelar, oljor och tillbehör.Monterar ej däck som är beställda via däckonline eller någon annan lågpris webbsida.


Hämta /LämnaVid service och reparation så hämtar jag din mc inför arbete och lämnar tillbaka den enligt överenskommelse. Allt för att du skall få ett enklare mc-liv.

Offerter
Inför service så får du en offert på vad som ingår i servicen, endast det som vi kommer överens om kpmmer att åtgärdas. Upptäcker jag något vid servicen så kontaktar jag er för vidare åtgärd. Det kan vara allt från vidare felsökning, eller bara slitna delar som behöver bytas.
Tryggt ägande
Din mc har bara 2 hjul, då är det viktigt att allt är100% säkert när du skall ut på vägarna.
Garanti
Bikesupport.se säljer alla produkter med minst två års garanti, utom på förbrukningsvaror där gäller tillverkarens garanti som kan vara kortare än ett år. Produktgarantin gäller funktionsfel som uppkommer under garantiperioden, meddela Bikesupport.se snarast om detta inträffar.
AVSÄNDAREFORDONS INFORMATION


Fortsätt
Snabbsök
 
Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.
Avancerad sökning